Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-03-2015 11:13:11

Peacockfhgbhg
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-03-2015
Messages: 2

nike air max 1 essential dames verkoop

http://www.fitnesssports-be-nl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/8/0827AM1-54.jpg

Ook in 1992, een groep met de naam Made in America opgeroepen tot een boycot van Nike producten, omdat nike air max 1 essential zwart grijs wit verkoop (zoals de meeste sportschoenen) worden in het buitenland gemaakt, voornamelijk in Azië, waar arbeid goedkoop is. Nike is bekritiseerd vanwege de lage lonen en de mishandeling van sommige werknemers.

Een Chinese working een vijftig uur per week zou hebben om de helft van haar maandelijkse inkomen te besteden aan een paar Air Jordan XVS (Collins, 2001) te kopen. Een ander verschil ligt in wat werknemers verdienen het creëren van de schoen en de celebrity's endorsement deal voor diezelfde schoen. Michael Jordan verdiende $ 20.000.000 in 1992 op zijn naam op een nike air max 1 essential groen kopen schoen zetten, meer dan het totale loon van alle vrouwen in Oost-Azië werken om die schoen (Collins, 2001) te creëren, of van het gehele personeelsbestand van Nike aannemers in Vietnam ( Clair, 2008).

Met behulp van onafhankelijke onderaannemers, Nike maakt veel van haar producten in Indonesië, een wereld paria om zijn goed gedocumenteerde schendingen van de mensenrechten. New York Times columnist Bob Herbert heeft zijn eigen kruistocht tegen nike air max 1 essential kopen lanceerde. Hij beschuldigt het bedrijf van de exploitatie van de Indonesiërs, terwijl stilletjes het stimuleren van de Soeharto regering om hard op afwijkende meningen.

In de loop der jaren heeft nike air max 1 essential rood kopen ook rammelde kooien met zijn voorliefde voor het ondertekenen van atleten met opstandige, zelfs riskant, reputaties, zoals de uitgesproken Barkley en de ongebonden Chicago Bull, Dennis Rodman. Niet dat Reebok endorser Sean Kemp of Converse man Larry Johnson (beide schuldig aan treiteren mindere tegenstanders, terwijl die van de Verenigde Staten in de World Games 1994) zijn toonbeelden van deugd, maar Nike pionier in de trend van de ondertekening van de atleten die houding evenals uitmuntendheid projecteren.

Zo is de nike air max 1 essential dames verkoop product, of zoals Marx beschrijft het - grondstoffen - staat los van de persoon die het heeft gemaakt. Marx beschrijft deze mysterieuze relatie en grondstoffen als volgt: "In het het sociale karakter van de mannen arbeid lijkt aan hen als een objectief karakter gestempeld op het product van die arbeid; omdat de relatie van de producenten om de totale som van hun eigen arbeid wordt uitgereikt aan hen als een sociale relatie, bestaande niet onderling, maar tussen de producten van hun arbeid '(Collins, 2001, p2).

Hors ligne

 

Pied de page des forums