Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'Ítes pas identifiť.

#1 20-01-2015 08:59:03

Juliana345
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-01-2015
Messages: 2

voor de industrie om de groei en uit te

http://www.beastsneakers.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/F/AF-61_2.jpg


Deze zaak richt zich op de werkomstandigheden waaronder de werknemers die werken in de fabrieken onder contract met nike air force 1 low dames bestellen . Het geval blijkt dat de onderaannemers niet betaalden lonen aan hun werknemers volgens de internationale normen. Alle fabrieken en productie-eenheden werden verdeeld in vier grote afdelingen: chemische, productie, stiksels en assemblage afdeling.

Uit het onderzoek, India is de grootste markt van de wereld in termen van zijn enorme omvang, samen met China. Met het enorme potentieel, India is een van de meest veelbelovende en geleidelijk groeiende economieŽn in de wereld. Zo zal nike air force 1 low red white kopen in de wereld gaan door het invoeren van de Indiase markt.

Onder artistieke voorstellingen van nike air force 1 low blue goedkoop zijn de sculptuur van Paeonius (c. 424 voor Christus) en de 'Nike van Samothraki. "Rhodians waarschijnlijk gebouwd de laatste, ontdekt op Samothraki in 1863 en nu in het Louvre, Parijs, ongeveer 203 voor Christus te herdenken een zeeslag. Opgravingen hebben aangetoond dat de Winkelen met een sociaal geweten: De Business Practices van Nike De meeste consumenten winkelen met een ‚ Ä úsocial geweten?

Door het verhogen van het aantal sportevenementen en activiteiten in India biedt de mogelijkheid voor de industrie om de groei en uit te breiden. De markt wordt geschat op een waarde INR 50 miljard te zijn in 2010 en zal naar verwachting miljard INR 120 te bereiken tegen 2020. Die sport draagt onder andere kleding, nike air force 1 low black red bestellen schoenen en accessoires.

De productie doelen waren zo hoog dat, om de doelen te bereiken, moesten de arbeiders werken in de tijd, en dat ook zonder prikkels. De arbeiders werden gewoonlijk verbaal en fysiek misbruikt door hun begeleiders. Veel mensen waren gevoelig voor de patiŽnten nierziekte, nike air force 1 low green kopen leverkanker, hartaanvallen, onvruchtbaarheid en vele huid gerelateerde ziekten in de toekomst vanwege pitiable werkomgeving.

Hors ligne

 

Pied de page des forums